19 Ιουνίου 2019
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Βόλτα με παιδιά!
Πάρε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Τα σχολεία έκλεισαν, οι βόλτες αρχίζουν και εμείς σου κάνουμε δώρο 4 μίνι σουπλά ζωγραφικής από σιλικόνη μαζί με μαρκαδόρους που σβήνουν απλά με ένα πανί, για να είναι τα παιδιά σου δημιουργικά απασχολημένα στην οικογενειακή έξοδο για καφέ ή φαγητό.
 

To "NutriSchool” (εφεξής καλούμενo "Διοργανωτής/ Διοργανώτρια") σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα "mysunshine.gr" (εφεξής καλούμενη "Δωροθέτρια") διοργανώνουν ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Λάβε μέρος FB: https://www.facebook.com/nutrischool.gr/

Α. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο διαγωνισμός αφορά στη συμμετοχή σε κλήρωση για 4 μίνι super petit σουπλά ζωγραφικής από σιλικόνη μαζί με μαρκαδόρους, ευγενική προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mysunshine.gr. Ο κάθε τυχερός παίρνει ένα σετ super petit mini σουπλά με μαρκαδόρους και μπορεί να επιλέξει το σχέδιο της επιλογής του ανάμεσα από τα σχέδια που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Δωροθέτριας εταιρείας www.mysunshine.gr.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, άνω των 18 ετών, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, και οι σύζυγοι αυτών.

3. Οι συμμετέχοντες καλούνται να πραγματοποιήσουν σχόλιο “Comment” με το αγαπημένο χρώμα του παιδιού τους.

Tο “post” θα αναρτηθεί με ευθύνη του διαχειριστή της facebook page του “NutriSchool” το οποίο θα αναφέρεται στη σχετική θεματολογία "Βόλτα με παιδιά”. Το Σχόλιο “comment” του εκάστοτε χρήστη κάτω από το συγκεκριμένο post σημαίνει αυτόματη συμμετοχή στο διαγωνισμό και ο χρήστης που ανάρτησε το σχόλιο αποκτά δικαίωμα στην κλήρωση των νικητών. Θα κληρωθούν 4 super petit mini σουπλά για 4 τυχερούς.

4. Κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό.

5. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) και αποκτούν αυτοδίκαια και άνευ ετέρου σήμανση για την ακριβή ημερομηνία και ώρα συμμετοχής και βάσει αυτής, αύξοντα αριθμό για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

6. Μετά το πέρας των απαραίτητων διαδικασιών, οι νικητές θα ενημερωθούν με άμεση απάντηση (reply) στo σχόλιο (comment) συμμετοχής τους και με προσωπικό μήνυμα στην προσωπική τους σελίδα.

7. Τα στοιχεία των νικητών θα κοινοποιηθούν στη δωροθέτρια εταιρεία.

7. Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικά το δώρο τους, με αποστολέα τη δωροθέτρια εταιρεία.

Β. ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στη σελίδα “ https://www.facebook.com/nutrischool.gr/” και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 19.06.2019 έως και την Δευτέρα 24.06.2019 (23:59 μ.μ.). Οι συμμετέχοντες προκειμένου να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Facebook και να έχουν κάνει 'like' ή "follow" στη σελίδα ”ΝutriSchool” και "mysunshine" (κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτούς τόσο των όρων εγγραφής του Facebook όσο και των όρων συμμετοχής του διαγωνισμού). Την Τετάρτη 26.06.2019 και ώρα 2 μμ. θα διεξαχθεί, από την επιτροπή κληρώσεων, κλήρωση μεταξύ των κατά τα άνω Εγκύρως Συμμετεχόντων, προκειμένου να αναδειχθούν οι 4 τυχεροί νικητές (εφεξής «Νικητές»), βάσει των παρόντων Όρων Συμμετοχής.

Γ. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

1. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων. Ο κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό, παρέχει στη Διοργανώτρια την ανέκκλητη συναίνεσή του για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του παρόντος διαγωνισμού.

2. H διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους, να αναβάλλει ή και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια, χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση.

3. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, όπως αυτή ανακοινώνεται στο post που θα αναρτηθεί στο Facebook, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον τη διοργανώτρια ή/και οποιονδήποτε τρίτο.

4. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

5. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους στην παρούσα προωθητική ενέργεια αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού, είτε παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

 

Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή