Πώς να διαφημιστείτε στο Nutrischool.gr

Σας ενδιαφέρει η αποτελεσματική προβολή ή συνεργασία με το Nutrischool.gr; 

Μπορείτε να στείλετε email στο marketing@nutrischool.gr με το αίτημά σας και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος από το εξειδικευμένο μας τμήμα. 

 

 

Ας γνωριστούμε

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

 

Email: info@nutrischool.gr

Τηλ: 210 98 39 350
Τηλ: 210 65 18 878

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
H Ομάδα
Χαρά Βλάση
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ΜSc Ανθρώπινη Διατροφή & Μεταβολικά Νοσήματα
Περισσότερα

Η Χαρά Βλάση είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και μητέρα 3 παιδιών. Αποφοίτησε το 2001 από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το 2002 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Aberdeen, της Σκοτίας, στη διατροφική υποστήριξη των μεταβολικών νοσημάτων. Ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών με αντικείμενο την αλληλεπίδραση γονιδίων και περιβάλλοντος στην επίδραση της παχυσαρκίας και του άσθματος, σε συνεργασία με το Παιδιατρικό τμήμα της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Aberdeen και τη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithhKleine.

Από το 2004 διατηρεί προσωπικό γραφείο στο Χολαργό, όπου ασχολείται με ποικιλία κλινικών και μη περιστατικών. Παράλληλα, εργάστηκε εθελοντικά στα Δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Το 2013 ξεκίνησε εξωτερική συνεργασία με το Χωρέμειο Ίδρυμα για τη διατροφική υποστήριξη παιδιών με μεταβολικά νοσήματα, ενω από το 2015 υλοποιεί, το εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας, πρόγραμμα διατροφικής αγωγής για παιδιά δημοτικού "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ 5 ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ".

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων -Διατροφολόγων και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Ειδικών Ελέγχου Βάρους. Αρθρογραφεί συστηματικά στον τοπικό τύπο, σε περιοδικά γενικού και ιατρικού ενδιαφέροντος και σε αντίστοιχες ιστοσελίδες. 

Μαρίνα Μουγκρίδου
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc Health Psychology
Περισσότερα

Η Μαρίνα Μουγκρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Master of Science στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Central Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει συνεργαστεί με το Γ.Ν. Αθηνών Γ. Γεννηματάς, το Νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία, την Αθηναϊκή Κλινική και το Athens Colorectal Group καθώς και με αλυσίδα γυμναστηρίων της Αθήνας. Έχει ασχοληθεί επισταμένα με την παιδική παχυσαρκία και το οξειδωτικό στρες. Το 2012 εκπόνησε έρευνα πάνω στα κοινωνικά αίτια που προσδιορίζουν τις διατροφικές επιλογές των εφήβων.

Είναι μέλος του European Health Psychology Society και του Πανελλήνιου Διαιτολογικού Συλλόγου. Έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια αλλά και σε ενημερωτικές δράσεις για το κοινό σε θέματα διατροφής. Παράλληλα συντονίζει προγράμματα διατροφικής αγωγής για παιδιά σε δήμους και σχολεία. Αρθρογραφεί συστηματικά σε περιοδικά γενικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.

Διατηρεί προσωπικό διαιτολογικό γραφείο στη Βούλα από το 2001, όπου παρέχει εξατομικευμένες διατροφικές συστάσεις σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα διαχείρισης βάρους, διατροφικές διαταραχές, μεταβολικά νοσήματα και παθήσεις που χρήζουν διατροφικής παρακολούθησης.

 

Τι σας απασχολεί με την διατροφή του παιδιού σας; Στείλτε μας την απορία σας!
Επιστροφή στην κορυφή