19 Μαρτίου 2019
20 Μαρτίου: Ημέρα αποχής από το κρέας
Πώς και γιατί να μειώσουμε το κρέας που τρώμε;
 

Στο σημερινό τραπέζι σερβίρουμε μια ωραία μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών ή ένα πιάτο θρεπτικά όσπρια ή ένα κομμάτι σπιτική σπανακοτυρόπιτα και αποφεύγουμε την κατανάλωση κρέατος.
Όλο και περισσότερες έρευνες συνδέουν την υπερβολική κατανάλωση κρέατος με χρόνια νοσήματα. Η σημερινή ημέρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενημερωθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις διατροφικές μας επιλογές.

 

Για 3 κυρίως λόγους:

1. Για την υγεία μας

2. Για το περιβάλλον

3. Για τα ζώα

 

Θυμάμαι: Οι πρωτεΐνες δε βρίσκονται μόνο στο κρέας!

 

 

Επιστροφή, λοιπόν στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής και περιορισμό στην κατανάλωση κρέατος, για να είμαστε πιο υγιείς.

 

 

 

Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή