Κοτόπουλο με ρεβίθια στη γάστρα
Από τα πιο "δυνατά" πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εξαιρετικά χαμηλό σε λιπαρά. Τρώγεται σκέτο ή συνοδεύεται με ρύζι. Δοκίμασε το!
Για τη μαρινάδα
#Tip1: Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα αγαπημένα λαχανικά, όπως αγκινάρα ή αρακάς
#Tip2: Πολλές φορές στα παιδιά δεν αρέσουν τα "μπερδεμένα" φαγητά. Μπορούμε να σερβίρουμε ξεχωριστά το ψάρι και δίπλα του όποια από τα λαχανικά του αρέσουν.
#Tip3: Για περισσότερο άρωμα, μπορούμε να μαγειρέψουμε μαζί με το ψάρι και φέτες πορτοκάλι