Γιουβαρλάκια αβγολέμονο
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανική σούπα ακόμα και για τα μωράκια που μόλις ξεκίνησαν να τρώνε μη αλεσμένα. Αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους.
για 20-25 τεμάχια
Για τη ζύμη:
Για τη γέμιση:
#tips 1. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για πιο αφράτο αποτέλεσμα.
2. Μπορούμε να τα κάνουμε μεγαλύτερα και να μοιάζουν με μεγάλες τυρόπιτες, ιδανικές για το κολατσιό στο σχολείο.
3. Μπορούμε να μειώσουμε την ποσότητα της φέτας και να την αντικαταστήσουμε με μυζήθρα, για λιγότερο αλμυρό αποτέλεσμα.
4. Αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με γιαούρτι και φέτα χωρίς λακτόζη, έχουμε τυροπιτάκια κατάλληλα και για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.