05 Μαΐου 2017
Παγωτό φράουλα
Παγωτό φράουλα χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς ζάχαρη. Η τέλεια επιλογή για να φάνε φρούτα τα παιδιά και παγωτό χωρίς "τύψεις" οι γονείς.
 
Τα υλικά μας
  • 4 ώριμες μπανάνες
  • 250γρ. φράουλες

Υλικά για 6 μερίδες.

 

 


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις φράουλες στη μέση ή σε τέταρτα. Κόβουμε τις μπανάνες σε 5-6 ροδέλες κάθε μια.
  2. Τοποθετούμε τα φρούτα σε σακουλίτσα για την κατάψυξη. Κλείνουμε καλά, αφού αφαιρέσουμε τον αέρα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη το σακουλάκι και το αφήνουμε για τουλάχιστον 6 ώρες. Μπορούμε να το κάνουμε το βράδυ και να το αφήσουμε όλη τη νύχτα.
  3. Βγάζουμε το σακουλάκι από την κατάψυξη και βαζουμε το περιεχόμενο στο μίξερ.
  4. Αναδεύουμε με το μίξερ μέχρι να γίνει πολτός και να θυμίζει smoothie.
  5. Βάζουμε το smoothie σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.
  6. Βγάζουμε από την κατάψυξη τη φόρμα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή