1. Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν μαρί.
2. Βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τα ξηρά φρούτα μέχρι τη μέση περίπου. Αν η σοκολάτα τρέχει και δε "στρώνει" πάνω στο φρούτο, μπορεί να χρειαστεί να την αφήσουμε λίγο να κρυώσει για να πήξει ελαφρώς.
3. Στρώνουμε τα ξηρά φρούτα σε μία πιατέλα (ή δίσκο) πάνω στην οποία έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος και τα αφήνουμε 20-30 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς η σοκολάτα.
#Tip: Μπορούμε να περάσουμε τα φρούτα με την υγρή, ζεστή σοκολάτα (πριν το ψυγείο δηλαδή) και από κομματάκια ξηρούς καρπούς ή τρίμμα καρύδας για περισσότερη γεύση και θρεπτικά συστατικά.