Κοτόπουλο με ρεβίθια στη γάστρα
Από τα πιο "δυνατά" πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εξαιρετικά χαμηλό σε λιπαρά. Τρώγεται σκέτο ή συνοδεύεται με ρύζι. Δοκίμασε το!
#Tip 1: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια λαχανικά θέλουμε ανάλογα με την εποχή.
#Tip 2: Σε μερικά παιδιά το σημαντικότερο είναι να βλέπουν απλές τροφές στο πιάτο τους. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να φτιάξουμε το πιάτο αυτό χρησιμοποιώντας μόνο 1 ή 2 διαφορετικά λαχανικά.
#Tip 3: Είναι προτιμότερο να μην αφήσουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν πάρα πολύ. Τραγανά απ 'έξω και μαλακά μέσα, τόσο ώστε να περνάει το πηρούνι. Παρολαυτά, αν τα προτιμάμε πιο μαλακά, μπορούμε να τα αφήσουμε να μαγειρευτούν λίγο παραπάνω.