Αγκινάρες με σάλτσα κρασιού & μουστάρδας
Οι αγκινάρες αλλιώς...και νόστιμη και χορτοφαγική και εύκολη συνταγή!
Για 4 άτομα:
Tip1: Για να γίνει πιο τρυφερό το κοτόπουλο μπορούμε να το μαρινάρουμε 1-2 ώρες με τα μπαχαρικά του και λίγο γιαούρτι στο ψυγείο.
Tip2: Μπορούμε να σερβίρουμε με τα λαχανικά του και ρύζι ή μόνο με τα λαχανικά του. Για τα παιδιά που ίσως δεν τους αρέσουν τα πολύ πολύπλοκα φαγητά, μπορούμε να σερβίρουμε σκέτα τα φιλετάκια με ρύζι και την αγαπημένη τους σαλάτα. Θα έχουν ένα αρωματικό κοτόπουλο χωρίς να έχει πολλά "περίεργα κομματάκια"...