- Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά μαζί (εκτός από το κοτόπουλο) σε ένα μπολ ή για τη δική μας ευκολία σε ένα ρηχό σκεύος.
- Χτυπάμε 1 αβγό (αρχικά) σε ένα άλλο πιάτο.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια ή λεπτές λωρίδες, ανάλογα με τι σχήμα θέλουμε να δώσουμε στις κοτόμπουκιές μας.
- Περνάμε το κοτόπουλο από το αβγό και μετά το περνάμε από το μίγμα παναρίσματος. Το περνάμε και από τις δυο πλευρές.
- Τοποθετούμε τα παναρισμένα κομμάτια κοτόπουλο σε ταψί που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά από τη μια πλευρά και μετά γυρίζουμε τις κοτομουκιές να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
- Συνοδεύουμε με ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα.
#tips:
1. Το πάχος κάθε κοτομπουκιάς θα πρέπει να είναι λίγο μικρότερο από το πάχος του δακτύλου μας. Όσο πιο λεπτό τόσο πιο γρήγορα θα ψηθεί.
2. Με τα ίδια υλικά μπορούμε να φτιάξουμε σνίτσελ κοτόπουλου, κόβοντας το κοτόπουλο σε μεγαλύτερα κομμάτια.