Μαριναρισμένα φιλέτα ψαριού
Ψαράκι χωρίς κόκαλα και χωρίς να μυρίζει πολύ "ψαρίλα"; Μία εύκολη και γρήγορη μαρινάδα για τα παιδιά που τρώνε δύσκολα το ψαράκι.
Tip 1. Αν θέλετε με ένα «ραβδομίξερ» μπορείτε να πολτοποιήσετε μερικώς τη σούπα.
Τιp 2. Για πιο πηχτή υφή, μπορείτε να προσθέσετε 1 πατάτα βραστή και πολτοποιημένη.
Tip 3. Αν θέλετε τη σούπα πιο αραιή μπορείτε να βάλετε 2 φλιτζ.τσαγιού νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε γάλα αμυγδάλου (προσοχή, όχι με ζάχαρη) αντί για συμπυκωμένο γάλα καρύδας.
Τιp 4. Κατά τη διάρκεια βρασμού, μπορείτε να προσθέσετε νερό αν τη θέλετε πιο αραιή.
Τιp 5. Συντηρείται στη συντήρηση του ψυγείου για 4-5 ημέρες.