Τα κρακεράκια γίνονται mille-feuille
Τα κρακεράκια γίνονται καταπληκτική βάση για mille-feuille.
#Tip1: Μπορείτε να προσθέσετε σταφίδες αντί για σοκολατίτσες ή μαζί με αυτές.
#Tip2: Επειδή η πυκνότητα και η ρευστότητα διαφέρει από πετιμέζι σε πετιμέζι, αν το πετιμέζι σας είναι πολύ ρευστό, θα πρέπει να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόμα ώστε να γίνει η ζύμη εύπλαστη και να μην κολλάει.
#Tip3: Μπορείτε να αρωματίσετε λίγο περισσότερο τα μπισκότα σας με λίγη κανέλα (περίπου 1/2 κγ) ή / και λίγο μοσχοκάρυδο (περίπου 1/4 κγ)