- Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και το αβγό και ομογενοποιούμε.
- Ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε. Το αποτέλεσμα της ζύμης θέλουμε να είναι σχεδόν τρίμματα.
- Σκεπάζουμε και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Καθαρίζουμε και τρίβουμε στη "χοντρή" πλευρά του τρίφτη τα μήλα.
- Προσθέτουμε το μέλι, την κανέλα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
- Βγάζουμε από το ψυγείο τη ζύμη. Βουτυρώνουμε ένα ταψί με αποσπώμενη βάση.
- Τρίβουμε τα 2/3 της ζύμης να καλύψουμε τον πάτο του ταψιού.
- Ρίχνουμε το μίγμα των μήλων και από πάνω προσθέτουμε την υπόλοιπη ζύμη σε τρίμματα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου με αντιστάσεις πάνω κάτω.
Όταν τη βγάλουμε από το φούρνο, περιμένουμε να κρυώσει καλά και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
#tip: Χρησιμοποιούμε βούτυρο αντί για μαργαρίνη, γιατί είναι πιο φυσική και υγιεινή επιλογή.