Γιουβαρλάκια αβγολέμονο
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανική σούπα ακόμα και για τα μωράκια που μόλις ξεκίνησαν να τρώνε μη αλεσμένα. Αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 230οC με αντιστάσεις πάνω κάτω ή στους 210οC με αέρα.
Αναμειγνύουμε τη φρυγανιά, τα μυρωδικά και το αλάτι σε ένα μπολ.
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα άλλο μπολ.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα τρίτο μπολ.
Παίρνουμε ένα ένα τα σπαράγγια και τα περνάμε απο τα μπολ με της εξής σειρά:
και τοποθετούμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να ακουμπάνε ματαξύ τους.
6. Ψήνουμε για 30 - 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
7. Σερβίρουμε με ντιπάκια της επιλογής μας.