Κοτόπουλο με ρεβίθια στη γάστρα
Από τα πιο "δυνατά" πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εξαιρετικά χαμηλό σε λιπαρά. Τρώγεται σκέτο ή συνοδεύεται με ρύζι. Δοκίμασε το!
#Tips
1. Μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε άλλο άσπρο τυρί, όπως φέτα, ανθότυρο, γαλοτύρι
2. Μπορούμε, αντί για τη σάλτσα ντομάτας, να λαδώσουμε ελαφριά το πυρέξ και, αφού τοποθετήσουμε τα κανελόνια, να τα περιχύσουμε με ένα μίγμα κρέμα γάλακτος - γάλα, αλλά θα γίνει πιο βαρύ και μπορεί να ενοχλήσει όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.