- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω κάτω.
- Βράζουμε ή μαγειρεύουμε στον ατμομάγειρα το κουνουπίδι, μέχρι να μαλακώσει. Μετά το περνάμε από τον πολυκόφτη μέχρι να γίνει σαν ρύζι ή διαφορετικά, ακολουθούμε τη διαδικασία παρασκευής ρυζιού από κονουπίδι με ωμό ρύζι και το βάζουμε στα μικροκύματα για 5 λεπτά ή για 10 λεπτά σε σντικολλητικό σκεύος σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.
---------------------------------------------------------------------
3. Τοποθετούμε το ρύζι σε μια γάζα και σφίγγουμε, μέχρι να βγάλει την υγρασία του.
4. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το "ρύζι κουνουπιδιού" με το τυρί, το αβγό και τα μυρωδικά.
5. Σε μια λαδόκολα απλώνουμε το μίγμα και φτιάχνουμε μια στρογγυλή βάση.
6. Ψήνουμε για 25 λεπτά σκέτη τη βάση και τη βγάζουμε από τον φούρνο.
7. Έπειτα προσθέτουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στην πίτσα μας και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί που έχουμε βάλει.