Ριζότο με Κρόκο Κοζάνης
Έντονο κίτρινο χρώμα, ιδιαίτερο άρωμα και νοστιμιά σε ένα πανεύκολο ριζότο, ιδανικό για όλη την οικογένεια.
---------------------------------------------------------------------
3. Τοποθετούμε το ρύζι σε μια γάζα και σφίγγουμε, μέχρι να βγάλει την υγρασία του.
4. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το "ρύζι κουνουπιδιού" με το τυρί, το αβγό και τα μυρωδικά.
5. Σε μια λαδόκολα απλώνουμε το μίγμα και φτιάχνουμε μια στρογγυλή βάση.
6. Ψήνουμε για 25 λεπτά σκέτη τη βάση και τη βγάζουμε από τον φούρνο.
7. Έπειτα προσθέτουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στην πίτσα μας και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί που έχουμε βάλει.